Veterán Jármű Szolon
Veterán Jármű Szolon +36-30-945-9989
2700 Cegléd, Külső Kátai út 1. iroda@veteranszalon.hu


tartalomfelett.png, 36kB
left_side_alja.jpg, 39kB

jawa.jpg, 119kB

Legfrissebb hírek

Új BMW motor érkezett

Szalonunk új éke:Az 1936-os évjáratú BMW R4 ! A BMW motorkerékpár márka 1923 óta ismert. Az első években boxermotoros típusokat...


Szalonunk bemutatóterme Cegléd város szívében

  Szalonunk bemutatóterme Cegléd város szívében Örömünkre szolgál kedves Partnereink, Kővetőink elé tárni a kollekciónk...


A Szalon átmenetileg költözés alatt

Értesítjük a Veterán Jármű Szalon kedvelő közösségét, partnereinket, hogy az autó-motor gyűjtemény átmenetileg költözés alatt...
Eladó járművekVideónk


Vissza az albumokhoz
IX. Családi Motoros és Veterán Járművek Napja; A XIII. JAWA Fesztivál


IX. alkalommal került megrendezésre a Nagykőrösi Családi Motoros és Veterán Járművek napja és a XIII. JAWA Fesztivál, szeptember 3-án.

 ; A nyitány és a délelőtt a nagykőrösi Pálfája Oktatóközpont területén zajlott, ahol a veteránjárművek kiállítása mellett a szervezők egyéb ügyességi programokkal is színesítették a napot.
 ; A bográcsban főtt ízletes ebéd elfogyasztása után Ceglédre indult a több, mint 200 motoros, akik igazi látványosságot nyújtottak a városok utcáin. A felvonulók a Veterán Jármű Szalon udvarát vették birtokba, majd a helyiek közreműködésével a szalon jármű gyűjteményének megtekintésére és bemutatására került sor.
 ; Miután a motorosok magukba szippantották az új információkat, megosztották egymással az élményeiket a délelőtti jármű szépségverseny eredményhirdetése zajlott. 11 kategóriában és 2+1 külön díjjal jutalmazták a legszebb, a legeredetibb és a legegyedibb motorkerékpárokat és veterán autókat, valamint a legfiatalabb kiállítót..
 ; Örömünkre szolgált a nyárzáró találkozó egyik helyszíneként fogadni az érdeklődőket.
 ; Szeretnénk megköszönni minden kedves résztvevőnek a látogatást; bízunk benne, hogy legalább olyan kellemes élménnyel távoztak, mint amekkora megtiszteltetés volt számunkra fogadni a veterános közösséget!